Actie boek ‘oorlog in herinnering’

Drie jaar geleden hebben wij ons boek Oorlog in herinnering uitgebracht. Een bijzonder boek met 34 aangrijpende oorlogsportretten van prachtige mensen. Ze vertellen ieder op hun eigen manier hoe zij de oorlog hebben meegemaakt, wat ze hebben gezien en hebben gevoeld. De angst, onzekerheid, het verdriet wat een oorlog met zich meebrengt gezien door de ogen van en gevoeld in de lijven van jonge mensen, in de start van hun leven, soms nog niet eens schoolrijp.

De afgelopen drie jaren zijn enkele personen uit ons boek overleden. Zij kunnen hun oorlogsverhaal niet meer navertellen, maar gelukkig blijft het bewaard in ons boek. Bedankt lieve heer Seliger, heer Bevers, heer ter Welle, heer van Duijne, heer Pelster, mevrouw Hendrikson, mevrouw Hofman dat wij jullie verhaal hebben mogen vastleggen!

Ons boek is in heel Nederland aangeschaft. Op scholen, in bibliotheken, bij mensen thuis: overal liggen de portretten om gelezen te worden. Geweldig!

De laatste exemplaren bieden wij aan voor gereduceerd tarief. Het is zo zonde dat er niet in gelezen wordt, vandaar dat wij na 3 jaar hebben besloten de boeken voor 19.95 euro inclusief BTW en inclusief verzendkosten aan te bieden. Je kunt het boek bestellen via deze site.

Laten we er met zijn allen voor zorgen dat de verhalen bewaard blijven en de overleden mensen uit ons boek met liefde herdenken.

Hartelijke groet,

Mireille en Mai-Lin Droste

BESTEL NU HET BOEK VOOR SLECHTS 19,95 EUR (INCL. VERZENDKOSTEN).
KLIK HIER OM NAAR DE BESTELPAGINA TE GAAN.

arrow-left De boeklancering is een feit!
Previous post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.